Faqbond

Ik heb mijn ticket niet gepersonaliseerd, wat nu?

Niet overspannen raken, dan hebben we niks meer aan je! Het personaliseren hebben we aan de voorkant vooral gedaan om zwart handel zoveel mogelijk te ontmoedigen. PLOEGENDIENST verkoopt namelijk elk jaar uit en we willen gesjoemel zoveel mogelijk tegen gaan. Aan de deur doen wij daar echter niet te moeilijk over. Als het goed voelt en je bent een eerlijke medewerker, dan is er niks aan de hand!

Wanneer vindt Ploegendienst plaats?
Ploegendienst Festival vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2018. Voor de eerste keer dat het een 2 daags festival is. Lekker overwerken dus. Tijden: Vrijdag 13.00 uur – 23:00 uur en zaterdag 13.00 uur – 23.00 uur.
Wat is Ploegendienst?

Op 30 mei 2015 vond de 1e en direct uitverkochte editie plaats van PLOEGENDIENST festival! Tevens het allereerste DISCO/(DEEP)HOUSE/ TECHNO festival in Breda. Op 28 mei 2016 verkocht PLOEGENDIENST wederom uit. En ook de laatste zomer editie van PLOEGENDIEST festival op 27 mei 2017 was compleet uitverkocht. Na het succes in de zomer vond er op 9 december voor de eerste keer een Winterfestival plaats. Ook deze editie was een succes en verkocht meteen uit. Overigens is PLOEGENDIENST veel meer dan alleen muziek. Tijdens Ploegendienst draait het om het totaalplaatje waarbij het concept ‘werken’ van A tot Z wordt doorgevoerd. DJ’s draaien in ploegen (B2B of zelfs B2B2B), op die manier ontstaan steeds weer unieke sets. Op het terrein kom je constant in aanraking met creatieve verrassingen.

Fijne collega’s, gruwelijk ploegen, gezellige werksfeer. Wat wil je nog meer!?

Moeten we met een Ploegticket tegelijk naar binnen?

Nee hoor, al is het wel zo collegiaal natuurlijk 😉 

Geen camping wegens vleermuizen, wat nu?
Allereerst willen wij je bedanken dat je een weekend bij ons wil komen werken. Doordat de camping niet doorgaat  willen je daarom 3 mogelijkheden aanbieden om dit op te lossen. Die opties vindt je hier: opties paylogic
Kan ik mijn munten meerdere dagen gebruiken?

De schaftbonnen kunnen heel het weekend gebruikt worden. Neem dus de munten die je vrijdagavond verdwaald in je broekzak vindt zaterdag weer mee.

Volgend jaar zullen er wel weer nieuwe schafbonnen zijn en dan zijn die van dit jaar niet meer geldig. Dus maak ze zaterdag wel allemaal op.

Waar vindt Ploegendienst plaats?
Ploegendienst Festival vindt plaatst aan de Galderse Meren in Breda. Een prachtig stukje natuur aan de rand van Breda. De ultieme locatie om een lekker dagje te werken!
Hoe bereik ik de werkvloer?
Lopend, fietsend, met de auto, met de bus, op een eenhoorn. Het kan allemaal.
Informatie over de routes volgen snel op deze pagina!
Waarom moet ik personaliseren?

Ook bij Ploegendienst hebben wij last van mensen die zwart willen werken. De zwarthandel is iets wat wij niet fijn vinden. Wij willen namelijk dat onze collega’s een eerlijke prijs betalen. Om ervoor te zorgen dat collega’s niet de dupe worden van doorverkoop moeten tickets worden gepersonaliseerd.

Er kan bij de ingang gevraag worden om je ID kaart, maar die moest je sowieso al meenemen dus dat maakt niet uit.

Nieuwe krachten op de werkvloer ontvangen wij graag persoonlijk. We moeten immers wel weten wie onze collega’s zijn! Daarom werken wij met personalisatie van tickets. Wat houdt dit in?

Na aankoop van je ticket(s) ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop. Deze email bevat nog geen tickets.

Om je tickets te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum.
Jouw informatie kan ook gebruikt worden om je te informeren over het festival.

Je ontvangt automatisch een email van Paylogic hierover.

Heb je nog vragen hierover dan kan je ons altijd even mailen!

Wat zijn de pendelbustijden?

Henk heeft ze hier neergezet: https://ploegendienst-festival.nl/bussen/

Hoe oud moet ik zijn om Ploegendienst Festival te mogen bezoeken?

Wij doen namelijk niet aan kinderarbeid. Je moet dus minimaal 18 jaar zijn om het festival te betreden.
Leuk feitje is dat de gemiddelde leeftijd tussen de 25-30 jaar oud ligt.

Kan ik de naam op mij gepersonaliseerde ticket wijzigen?

Kan je niet meer werken, maar een collega van je wel. Geen probleem je kan de naam op het ticket wijzigen.

neem hiervoor contact op met Paylogic: customerservice.paylogic.com of bel 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442)

  • Alleen weekend- en dagkaarten staan op naam. Andere kaarten, zoals parkeerkaarten en pendelbuskaarten, zijn niet persoonsgebonden. Hiervoor hoef je dus geen wijziging aan te vragen.
Wat is PushBird (beheer notificaties)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen voor, tijdens en na Ploegendienst?

Pushbird zal notificaties sturen naar het apparaat waar je je aanmeldt. Dus meld je je aan op je laptop, dan krijg je geen meldingen op je telefoon.

(deze functie werk trouwens vooralsnog alleen op Windows en Android)

Kan ik het ticket via mijn telefoon laten scannen?
Ja, heel graag zelfs. Zo redt je weer het leven van een lief klein boompje.
Zoeken jullie nog vrijwilligers?
Extra werknemers komen goed van pas! Wil jij helpen Ploegendienst nog mooier te maken mail dan even naar berry@kairos.events
Mag je huisdieren meenemen?
Nope, helaas niet. Normaal kun je heerlijk je hond uitlaten aan de Galderse Meren, maar tijdens deze dag helaas niet. Het is beter voor het beestje en voor alle werknemers. Mocht je toch graag je kameel meenemen, stuur dan een mail naar tijs@kairos.events
Mag je camera's meenemen naar Ploegendienst?

Professionele apparatuur is niet toegestaan, maar een kleine fotocamera of een handheld videocamera mag je zeker meenemen.
Natuurlijk mag je ook met je telefoon foto’s en filmpjes maken, maar speel tijdens het werk niet te veel met je telefoon en houd de sfeer erin.

Mag ik eten en drinken meenemen?
Je mag geen eigen eten of drinken meenemen. Er zijn verschillende schaftketen op het terrein te vinden. Heb je een bepaalde allergie? Mail even naar tijs@kairos.events en we kijken wat we voor je kunnen betekenen!
Zijn er ook kluisjes?

Meen je dit nou?! Natuurlijk zijn er ook op dit festival kluisjes. Hier kan je mooi je zwembroek in kwijt.

Je kan kan de kluisjes ook in de voorverkoop halen. Als je 1 ticket haalt is dat geldig voor vrijdag of zaterdag. Wil je dus 2 dagen een kluisje dan moet je 2 tickets halen.

Kan je munten pinnen op het festival?
Jazeker! Er kan bij de kassa’s gepind en met cash betaald worden voor munten. Het is niet mogelijk om cash geld op te nemen aan de kassa’s.
Zijn wapens en drugs toegestaan op het festival?
Wapens doen pijn en drugs zijn slecht. Laat maar lekker thuis dus.
Zijn er dixies aanwezig?
Absoluut en ze zijn nog gratis ook! Ik moet namelijk ook altijd kakken als ik een Dixie.
Verkopen jullie sigaretten?
De stoomtreinen onder ons kunnen peukies halen op de werkvloer.
Wat doet Ploegendienst aan duurzaamheid?
Henk heeft de afgelopen jaren hard zijn best gedaan om een prachtige werkvloer te creëren en dit willen wij graag zo houden. De mooie Galderse Meren heeft een prachtig stukje natuur, waar wij graag onze kleinkinderen ook nog kei hard zien werken.
Hardcups
Dit jaar werken wij met ‘hardcups’. Dat betekent dat er geen plastic bekertjes meer worden gebruikt , wat dus ook geen afval veroorzaakt. We willen liever geen lege blikje in de water.
Broekzakasbakjes
Om de natuur nog een klein steuntje in de rug te geven delen we ook broekzakasbakjes uit. Zoals de naam al zegt, pleur die filters niet op de grond, maar in je asbak en stop hem terug in je zak. Dat is voor ons fijn met schoonmaken, maar ook de natuur houdt dan van je. De bomen zullen je vervolgens weer wat zuurstof terug geven. De asbakjes mag je mee naar huis nemen als aandenken.
Vegetarisch
Er worden veel diertjes doodgemaakt voor een stukje vlees. Werknemers kunnen goed beunen zonder vlees, daarom is Ploegendienst 65% vegetarisch. We zijn niet 100% vegetarisch, omdat de keuze bieden en bewust maken het belangrijkste is. Dus als je een vette frikandel in de pauze wil eten, it’s up to you, maar moeder natuur zal daar slecht op gaan.
Recycling
De stages worden bij ons niet 1x gebruikt en daarna de afvalbak in gesodemiterd. Neeee… in tegendeel. Wij hergebruiken onze stages vaak op verschillende manieren.
En verder..
Achter de schermen zijn we nog met veel meer zaken bezig om zo duurzaam mogelijk te organiseren, maar daar zullen we jullie niet mee lastig vallen. Het moet immers gebeuren op de werkvloer.
Steunt Ploegendienst ook goede doelen?
Ja, Ploegendienst werkt nauw samen met Natuurplein de Baronie. Samen investeren we in duurzaamheid en bewustzijn van de bezoeker. Het  symbolische bedrag wat we hiervoor hebben gereserveerd is 2,50 per bezoeker.
Wat doet Ploegendienst aan veiligheid?

Voor elk evenement wat Kairos Events organiseert worden er verschillende veiligheidsplannen en risicoanalyses geschreven. Kairos Events is gespecialiseerd in de veiligheidszorg aangaande evenementen en daarmee in het bijzonder crowd management.

Tijdens de op- en afbouw wordt er in de nacht gebruik gemaakt van hondenbeveiliging.

Tijdens de in en uitstroom worden er beveiligers ingezet om de bezoekersstromen te begeleiden. “Verdwaalde” bezoekers worden in de juiste richting gestuurd. Op deze wijze beperken we eventuele overlast in de omgeving.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je vraag er niet tussen staat neem dan gerust contact op met de organisatie.

Hiervoor kan je het beste mailen naar: tijs@kairos.events

Contact

Nikkelstraat 25, 4823AE

Breda

+31 6 55 37 27 34

Galderse Meren

Rijsbergsebaan 17, 4836 MC

Breda